En wie ben ik dan wel??

Webmannetje wattuh?!?


De oude designveteraan!

Voorheen was ik bedrijfsmatig, zelfstandig werkzaam in het webdesign en applicatie gebeuren.
Meneer Joomla, mevrouw WordPress. De wizz-kids die een zwart zakcentje willen bijverdienen en de “entrepreneurs ” die daar erg graag gebruik van maken, hebben mij (uiteindelijk) doen besluiten om mijn bedrijfsactiviteiten te staken.
Let’s face it, beste lezer.
Als ik zou moeten kiezen tussen gratis doe-het-zelven, een wizz-kid raison van 2 Twixen, een zak lollies en een nieuwe PS4 game of... een BTW plichtige KvK designer die een serieus (bruto) uurloon moet rekenen?
Daar hoef ik ook geen nachtje over te slapen. Dan is ook mijn keuze snel gemaakt en zou ook ik voor een “13 in 1 design” (ook wel: dertien in één dozijn) of “ach, slager... doet u mij maar een onsje van die eenheidsworst” webdingetje gaan.

Enfin.
Mijn interesse is nog wel gebleven en gelukkig heb ik hier ruimte om mijn liefde voor het www met de wereld te delen.
Mijn eigenste eigen plekje op het interweb!Waarom ik zo’n behoefte aan deze ruimte heb, vraagt u?

Ik wil de vaardigheden, die ik ooit heb opgedaan, op gebied van xHTML, webapplicaties, Fotosoep, SEO en responsive websites op peil blijven houden.
Waar nodig wil ik deze vaardigheden zelfs nog wat verder uitbreiden.
Ook al word je een dagje ouder... up to date blijven en met de tijd (lees: veranderingen) meegaan is belangrijk, mensjes!
Dit is de plek waar ik mijn windkracht 11 brainstormen kan laten uitwaaien en iets origineler dan de kudde probeer te zijn.

Webmannetje te huur?

Nu ontvang ik nog wel eens de vraag of ik misschien ook opdrachten aanneem, mijn tips en adviezen aan derden wil geven, of ik bereid ben om de helpende hand te uit te steken, of ik aan linkruil doe, reclame wil maken, of in bepaalde projecten wil participeren, etcetervoort.
Daarin, beste bezoeker, kan ik kort en bondig zijn en wel met het bekende drie letter woord plus een uitroepteken... Nee!
Uitsluitend de cirkel van vrienden en kennissen zal hierbij mijn “ja woord” krijgen.

Heb je op- of aanmerkingen op deze website... en wie weet misschien wel op mij?!?
Laat jezelf dan horen via mijn contact-o-maat (in de volksmond ook wel het contactformulier genoemd).

Owja... ik ben soms nog wel eens actief op het Twittermedia, dus volgen kan eventueel ook.